Rökmaskiner för räddningsutbildning och industriellt bruk
Trainer Rökvätska

Trainer Rökvätska

Trainer Rökvätska är speciellt anpassad för räddningsutbildning och industriellt bruk där en kraftig och varaktig rök behövs. Den är s.k. teaterrök men har betydligt längre varaktighet än traditionell rökmaskinsrök.
Trainer Rökvätska kan idag anses utgöra standard inom industri och räddningsutbildning. Den är tillverkad av livsmedelsklassade glykoler samt avjoniserat vatten och är en av de renaste på marknaden.
Trainer Rökvätska speciellt anpassad för Trainer Rökmaskiner men passar utmärkt i alla moderna rökmaskiner som t.ex. Jem. Garantin på Trainer Rökmaskiner gäller endast om Trainer Rökvätska används.

   
Trainer Medium Ger en medeltjock rök med extra lång varaktighet. Lämplig i "vanliga" miljöer som sjukhus, skolor, kontor, butiker etc.
Trainer Heavy Ger en extremt tjock rök med extra lång varaktighet med högre värmetålighet. Skall endast användas i rökövningshus / containers. Även lämplig vid ledningsinventering.
Förpacknings-
storlekar:
2,5 liter, 5 liter, 9,5 liter, 25 liter, 220 liter.

Le Maitre Rökvätska

Le Maitre Rökvätska
Ger en medeltjock rök
Passar till Le Fog / Le Maitre / Concept / Power Fog Rökmaskiner
0,4 liter aerosolflaska.

Martin Pro Clean and Storage Fluid

Martin Pro Clean and Storage Fluid
Rengöringsvätska att användas regelbundet för att förlänga värmeblockets livslängd genom att förhindra att det blockas igen. Tillverkad av miljövänliga kemikalier.
Förp. 2,5 l.
Säkerhetsdatablad Trainer (PDF) Säkerhetsdatablad Le Maitre (PDF)